ViTre til Microsoft Windows

Kom nemt i gang med ViTre pakken

Denne vejledning viser, hvordan du hurtigt og nemt kommer i gang med at bruge ViTre programpakken.

ViTre Hands-on

Med dette materiale får du mulighed for at lave forskellige øvelser med programmerne ViTal, ViseOrd og ViTex. Materialet forudsætter lidt kendskab til programmerne, og det anbefales derfor først at følge materialet - Kom nemt i gang med ViTre.

ViTre kursus - del 1

Kursusmateriale som kommer mere i dybden med funktionerne i ViTre. Kurset kan eksempelvis benyttes som undervisningsmateriale til lærere, som underviser i ViTre, men kan også benyttes til selvstudie.
Dette er del 1.

ViTre kursus - del 2

Dette er del 2.

Profilstyring i ViTre

Teknisk vejledning i hvordan man styrer profiler i ViTre.
Mulighederne i ViTre pakken er mange, når først indstillingsprofilen er oprettet. Ved at oprette og justere opsætningerne i profilen, bliver det nemt og hurtigt at skifte, eksempelvis mellem sprogindstillinger, eller mellem specialtilpassede indstillinger, der passer til den enkelte bruger.
Indstillingsprofiler kan gemmes og distribueres f.eks. via skolens fælles drev. Læreren kan vedlægge elevens indstillingsprofil, samt instruks i hvordan den indlæses i ViTre pakkens programmer, så elevens hjemmecomputer får samme opsætning, som den computer eleven bruger i skolen.

ViTre til Apple Mac OSX

Brugervejledning til ViTre

Denne vejledning beskriver brugen af ViTre på Mac.